Oplevelser på Samsø

Unikke oplevelser på samsø

Kun få km. fra Holmsborg Ferielejligheder ligger Samsø Golfklub. Banernes beliggenhed helt ud kysten byder på fantastiske golfoplevelser. En af Danmarks smukkeste og bedste seasidebaner.
Banen er af Peugeot Golf Guide udvalgt som en af Europas top 1000 golfbaner og anses for at være blandt Danmarks 14 fineste baner. En unik golf og naturoplevelse.

 

På øen er der desuden mulighed for mange andre sportsaktiviteter f.eks tennis, windsurfing og ridning.

Holmsborg Ferielejligheder - Golf Samsø
Holmsborg Ferielejligheder - Lystfiskeri på Samsø

Natur og lystfiskeri

Samsø er rig på naturoplevelser, som nemt kan nås f.eks på cykel, da afstandene på øen ikke er store. Øen er oplagt til naturskønne vandreture. Eksempelvis langs kyst og fjord, eller i det kuperede landskab i Nordby Bakker. I Nordby bakker kan du bl.a. opleve den storslåede udsigt fra udsigtstårnet på Ballebjerg, som er Samsøs højeste punkt.

Lystfiskeri på Samsø

Samsø er et hotspot for kystfiskeri efter havørred. Der er desuden rigtig godt fiskeri efter hornfisk i sæsonen. Der er mange gode lokationer til havørredfiskeri rundt om på øen.
Samsøs kyststrækning er nemlig meget varieret, hvilket skaber nogle rigtig spændende fiskepladser. Øens beskedne størrelse gør samtidig at man altid kan finde et sted hvor vindretning og strømforhold er optimale på dagen. Fiskeriet efter havørred er godt fra det tidlige forår, henover sommeren og til langt ud på efteråret. Hornfisk kan fanges fra maj til september, men fiskeriet topper i maj måned.

 

Fra Holmsborg Ferielejligheder er der kort afstand til flere af de gode fiskepladser på østkysten af Samsø.